Inspiratiesessie

Kom naar de Regionale Inspiratiesessie "In de Groene Versnelling door Zonnestroom" op 15 februari 2019

Bij vrijwel elke woningcorporatie staat verduurzaming van de woningvoorraad hoog op de prioriteitenlijst. Woningcorporaties maken nu plannen en een routekaart om in 2050 een CO2 neutraal woningbezit te hebben.

Stichting Huurdakrevolutie organiseert met medewerking van De Alliantie een regionale sessie waar ervaringen worden gedeeld. Deze sessie wil via inspirerende voorbeelden, openhartige discussies en kennisdeling bereiken dat woningcorporaties inzien dat ze door vol in te zetten op zonnestroom hun duurzame belofte waar kunnen maken.

Hiervoor hebben we een aantal sprekers uitgenodigd die stuk voor stuk de grenzen binnen hun corporatie hebben verlegd om de verduurzaming van hun woningvoorraad te versnellen én laten we middels een aantal concrete cases zien, wat met zonne-energie bereikt kan worden. En samen bewijzen ze dat je met een flinke dosis creativiteit tot nieuwe succesvolle modellen kunt komen.

De sessie is bedoeld voor directeuren en managers leden van woningcorporaties in regio Groot Amsterdam/Noord Holland. Als hofleveranciers van de Nederlandse woningmarkt heeft u de sleutel in handen om verduurzaming van de gebouwde omgeving tot een succes te maken. Dus kom op 15 februari en wordt geïnspireerd door de vernieuwingsdrift van uw eigen collega’s.

Ontbtijt sessie: 15 februari van 8.00-10.30h. Aansluitend wordt er bij voldoende belangstelling elektrisch vervoer georganiseerd naar Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag om daar deel te nemen aan de Urgenda Actie “CO2-reductie in plaats van heffing”
Locatie: De Alliantie Helmholtzstraat 61, 1098 LE Amsterdam
Regio focus: Corporaties uit de regio Groot Amsterdam (A’dam, Het Gooi, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend) Noord Holland
Aanmeldingen: hieronder

Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd door Stichting Huurdakrevolutie, in samenwerking met De Alliantie. Stichting Huurdakrevolutie is een initiatief zonder winstoogmerk dat er naar streeft om door kennis deling 10% van alle huurdaken in 2020 met zonnepanelen te bedekken en huurwoningen verder te verduurzamen. Stichting Huurdakrevolutie is een initiatief van de missie-gedreven bedrijven INNAX en Sungevity, met steun van Stichting Urgenda.

Contact: Roebyem Anders, Huurdakrevolutie, roebyem.anders@sungevity-intl.com, 06-54942883

Deelnemers: 15-20 deelnemers (minstens 80% uit woningcorporaties sector)
Doelgroep – bestuurders en eerste management laag direct onder bestuurder(s)): projectleiders solar, vastgoed managers, beleidsmedewerker, duurzaamheids experts en medewerkers

Moderator: Peter Melis http://www.petermelis.nl/

Meld u aan voor het evenement op 15 februari 2019

Velden met een * zijn verplicht