AFGELOPEN EVENEMENTEN

Inspiratiesessie: In de groenste versnelling door zonnestroom
Op 2 november 2017 was de inspiratiesessie in de groenste versnelling door groene stroom. Hieronder zie je een sfeerimpressie van deze avond!

 

Huurdakrevolutie – inspiratiesessie "in de groenste versnelling door zonnestroom" from Huurdakrevolutie on Vimeo.

 

Kom naar de tweede inspiratiessesie “Verdubbelaar in verduurzaming door zonnestroom” van de Huurdakrevolutie op 29 maart 2017

Bij vrijwel elke woningcorporatie staat verduurzaming van de woningvoorraad hoog op de prioriteitenlijst. Iedere corporatie streeft er nu naar om in 2018 een vastgesteld plan gemaakt te hebben om in 2050 een CO2 neutraal woningbezit te hebben, met als tussenstop het gemiddelde energielabel van hun woningvoorraad voor 2020 naar niveau B op te trekken.

Steeds meer woningcorporaties zien in dat ze door vol in te zetten op zonnestroom hun duurzame belofte wel degelijk waar kunnen maken, en zelfs verder kunnen reiken dan in het convenant is vastgelegd. De Huurdakrevolutie is los!

We hebben een aantal sprekers uitgenodigd die stuk voor stuk de grenzen binnen hun corporatie hebben verlegd om de verduurzaming van hun woningvoorraad te versnellen én laten we middels een aantal concrete cases zien, wat u met zonne-energie kunt bereiken.. En samen bewijzen ze dat je met een flinke dosis creativiteit tot nieuwe succesvolle modellen kunt komen.

De sessie is bedoeld voor directeuren en MT leden van woningcorporaties. Als hofleveranciers van de Nederlandse woningmarkt heeft u de sleutel in handen om verduurzaming van de gebouwde omgeving tot een succes te maken. Dus kom op 29 maart en wordt geprikkeld door de vernieuwingsdrift van uw eigen collega’s.

Ons event is gratis en vindt plaats binnen het Corporate NL Vastgoed Event (waar u met 50% korting de hele dag kunt bezoeken, zie www.corporatieNL.nl/events-training/vastgoed-event).

 

Tijd OmschrijvingSprekers
13:00 - 13:10Voortgang Huurdakrevolutie: verdubbeling in 2017!Roebyem Anders & Philip Blaauw (initiatiefnemers Huurdakrevolutie)
13:10 - 13:25NOM: Geen gezeur, energierekening uit de deurRuud Koornstra (Energiecommissaris van Nederland)
13:25 - 13:453 sprekers delen vanaf de zeepkist hun ervaring: 5 minuten pitches - PV Plus: Haal het maximale uit je (energie)dak door Sietse Jager (Talis)
- Huurder mee? Begin met PV - Bianca Themen (Alliantie)
- Alle huurders profiteren van zon door Brabantse woningcorporatie
13:45 - 14:00Interactieve discussie: Hoe komen we van 4% naar 8% in 2018? Wat heb je nodig om weer te verdubbelen?